1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlHet rustpunt in de hectiek van alledag!

Vergaderen in de buurt van Rheden/Velp?
Landgoed Midden Heuven is een inspirerend rustpunt in de hectiek van alledag. Dat maakt Boerderij Midden Heuven tot een ideale gelegenheid voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, productpresentaties, recepties en/of bedrijfsfeesten.

Boerderij Midden Heuven beschikt over een multifunctionele ruimte die legio mogelijkheden biedt voor de organisatie van bedrijfs- en personeelsfeesten, jubileumvieringen, afscheidsrecepties en andere bijeenkomsten.

De inrichting van de ruimte wordt afgestemd op het aantal personen en het doel van de bijeenkomst. Of u nu een ongedwongen feest voor uw medewerkers wilt organiseren of een zakelijk ontvangst van uw klanten, wij zorgen altijd voor de juiste entourage en de gewenste sfeer.

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel (026) 495 26 55. Wij kunnen u adviseren en voorzien u graag van meer informatie.


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld