1 - Sfeervolle omgeving
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlJullie Trouwdag bij Boerderij De Deel!

Zijn jullie op zoek naar de unieke en ideale trouwlocatie voor jullie grote dag? Restaurant De Deel in Rheden is een unieke, nostalgische boerderij, landelijk gelegen. De combinatie van karakteristiek en stijlvol maakt De Deel tot de perfecte trouwlocatie. De Deel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Rheden op slechts een kwartier rijden vanaf Arnhem en gelegen aan de rand van de Veluwe. Deze bosrijke omgeving geeft uw bruiloft een sprookjesachtig tintje!

Mogelijkheden betreffende uw bruiloft op de Veluwe
Geven jullie een receptie, romantisch diner of een groot feest? Bij Boerderij Midden Heuven kunt u uw feest op geheel eigen wijze invullen. Wij denken ook graag met jullie mee.

Om het geheel iets inzichtelijker te maken, hebben wij alvast wat mogelijkheden op een rijtje gezet.
Dit zijn enkele voorbeelden ter inspiratie:

• Een luxe brunch, lunch, diner of uitgebreid buffet;
• Na de plechtigheid bijvoorbeeld bruidstaart met champagne;
• Ontvangst met koffie thee en gesorteerd gebak, taartenbuffet of met een heerlijk welkomstdrankje;
• Geheel verzorgde feestavond, met bittergarnituur, luxe hapjes of hapjesbuffet;
• Muziek en entertainment;
• Ter afsluiting diverse belegde broodjes of bonbons.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van het huwelijksfeest. Denk hierbij aan de eventuele muziekkeuze, de aankleding van de ruimte, maar ook kunnen wij suggesties doen voor het trouwvervoer, de fotograaf, overig entertainment en verder alles wat bij een onvergetelijke bruiloft komt kijken.

De trouwceremonie met je eigen trouwambtenaar
Jullie trouwdag is pas helemaal af met een unieke trouwceremonie geleid door je eigen trouwambtenaar. Willen jullie graag trouwen op je eigen manier, met een persoonlijke ceremonie door een trouwambtenaar die zich inleeft in jullie wensen en deze ook realiseert? Neem dan een kijkje op deze toesprakenlab.nl, wij brengen je graag in contact vooreen vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer informatie over trouwen op de Veluwe?
Bent u geïnteresseerd om uw grote dag plaats te laten vinden bij Boerderij De Deel? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel (026) 495 26 55. Wij kunnen u adviseren en voorzien u graag van meer informatie.


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld