1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlAlgemene Informatie

Met de hond ...
U bent ook van harte welkom op uw wandelschoenen en met de hond. Restaurant De Ruif & De Deel hebben geen drempels en kan niet kennen
we hier (bijna) niet.

Mindervaliden
Zowel Restaurant De Ruif als Restaurant De Deel zijn rolstoeltoegangelijk en beschikken over een invalidentoilet.

Trouwen op de Veluwe?
Vier dé dag bij Boerderij Midden Heuven en het wordt een dag om nooit te vergeten! Bij Boerderij Midden Heuven kunt u uw huwelijksdiner en huwelijksfeest organiseren, maar ook de officiële huwelijksvoltrekking kan sinds kort bij ons plaatsvinden. U kunt op elk gewenst tijdstip bij ons trouwen, de keuze is aan u!

Gratis WiFi
U kunt bij ons gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

Restaurant De Ruif

Restaurant De Ruif is van oorsprong een oude hooiberg, maar is nu een prachtig à la carte restaurant gelegen midden in de natuur. Het restaurant beschikt over een groot terras, welke in de zomer zeer in trek is. Naast de lunch-, diner en borrelkaart biedt Restaurant De Ruif diverse mogelijkheden voor groepen.

De menukaart wordt regelmatig veranderd. In de verschillende seizoenen worden er aan specifieke producten ruim aandacht gegeven. Naast het à la carte menu, kunt u ook al vanaf €29,50 genieten van een 3-gangen keuzemenu. Klik hier voor onze wisselende menukaart.

Restaurant De Deel

Brochetterie De Deel is van oorsprong een oude boerderij, maar is nu een prachtige locatie gelegen midden in de natuur. Waar het in de zomer mogelijk is gebruik te maken van het prachtig gelegen terras.

Gastvrij, gezellig en vooral lekker eten, met deze kenmerken omschrijven we graag De Deel. Voor €22,50 kunt u zelf uw 3-gangen keuzemenu samenstellen. U kunt een keuze maken uit diverse brochettes (spiesen), vlees -of visgerechten. Het voorgerecht stelt u zelf samen uit het saladebuffet. De prijs van het 3-gangen keuzemenu is inclusief het saladebuffet, een brochette en een dessert.

Naast het restaurant biedt onze boerderij diverse mogelijkheden om uw gasten te ontvangen. Met veel plezier organiseren wij uw diner, high-tea, receptie, buffetavond, feestavond, lunch of brunch, maar dan wel op de manier zoals u dat graag wenst.

 


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld