1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlUw Ervaring

Wij stellen uw mening op prijs... Laat uw ervaring aan ons weten.

Bij ons staat U als gast centraal. Wij zijn geïnteresseerd in de ervaringen van onze gasten. Geef uw mening, zodat wij onze services nog beter op u als gast kunnen afstemmen. Deel dit bijvoorbeeld met ons op Facebook of IENS!

Door ons te liken op Facebook of als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten van Restaurant De Ruif & De Deel.
 

Ervaringen van onze gasten
Hierbij een klein overzicht van ervaringen en verhalen van onze gasten:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Iens | Gegeten op 26 september 2014
De Ruif is pure nostalgie. 40 jaar geleden kwam je er al voor je plezier en dat doe je nog steeds. In een mooie omgeving, pal naast de manege waar het ooit uit onstond. Het restaurant is veel groter en daardoor wat onpersoonlijker geworden. De kaart is op het niveau van een eetcafe. Het eten dat je krijgt is voor de prijs, die je ervoor betaalt, alleszins redelijk. Het stoofpotje met rundvlees is lekker. De vis in de saus, zeker de tonijn, is erg droog. De frietjes zijn lekker en het verdere garnituur stelt weinig voor. De huiswijn is OK en de bediening is allervriendelijkst. Ofwel wanneer we weer eens in de buurt zijn, zullen we de verleiding weer niet kunnen weerstaan om er langs te gaan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Iens | Gegeten op 9 juni 2014
met pinksteren een 3 keuzemenu genomen van 22,50 bij De Deel.voorgerecht was van het saladebuffet,wat bestond uit,boontjes,taugé,tomaat,komkommer,eiersalade,feta,olijven en bietensaus,hoofdgerecht had ik garnalenspies en mijn man drie soorten vlees. heerlijke garnalen met patat,ja drie soorten vlees dan is het ene soort dus lekkerder dan het andere,toetje een keuze uit 4 soorten ijs of koffie met een glaasje drank.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Iens | Gegeten op 29 april 2014
Gisteravond heerlijk gedineerd in restaurant de Ruif op de veluwe. Vooraf namen we een rijk belegde en mooi gepresenteerde carpaccio en als hoofdgerecht nam ik de seizoensgroente asperge met kalfsmedaillon en mijn vriendin de tournedos, beide gerechten zou ik aanbevelen! We hebben een heerlijke avond gehad, mede door de fijne service. Wanneer wij weer in de buurt zijn zullen we het niet laten hier nogmaals te dineren.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Iens | Gegeten op 2 april 2014
Heerlijke lunch hier gegeten bestaande uit salade geitenkaas en salade caesar. Frisse goede salade, snelle service ondanks dat het mooie en gezellige terras vol zat (zomerdag deze dag) en professionele en zeer vriendelijke bediening (vooral de gastvrouw - chapeau !).In eerste instantie werd een verkeerde salade gebracht maar werd gelijk gecorrigeerd met een glimlach, top service en eten. Prijs kwaliteit verhouding normaal en prima. Rekening 42 euro inc 4 glazen Chardonay. Aanrader!


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld