De Ruif & De Deel vanaf 1 juni

Restaurant De Ruif & Boerderij De Deel zijn vanaf maandag 1 juni weer geopend. We zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen ontvangen! Er zijn wel wat veranderingen, maar het belangrijkste is: je bent weer van harte welkom bij ons!

Wat is er veranderd? We zijn nu 7 dagen per week geopend. Je bent elke dag welkom van 12.00 tot 21.00 uur voor borrel, lunch & diner. Verder voeren De Ruif en De Deel voorlopig dezelfde kaart. Vanwege de coronamaatregelen is het concept van De Deel – 3 gangen inclusief saladebar – niet mogelijk.

Voor een plek binnen (lunch & diner) is een reservering noodzakelijk. Voor een plek op het terras niet! We hebben gelukkig een groot terras dat geheel overdekt kan worden als het regent. Dus je zit daar altijd droog. En is het nog wat fris, dan gaat de terrasverwarming aan. We hebben ook nog de binnenplaats beschikbaar voor eventueel een besloten bijeenkomst van maximaal 30 personen.

Bij het diner werken we met twee ‘shifts’: van 17.00 – 19.00 uur en van 19.00 – uiterlijk 23.00 uur. Dat biedt de mogelijkheid om meer gasten weer te ontvangen. Geef bij je reservering aan voor welke shift je kiest. Uiteraard gelden steeds de voorschriften van het RIVM.

Reserveer alvast je tafel! Indien je niet kunt reserveren via het formulier neem dan telefonisch contact met ons op: (026) 495 21 10. Vragen of onduidelijkheden? Twijfel niet & bel ons. We verheugen ons enorm op je komst!

Sfeerimpressie