Yesss … We mogen weer!

Wat hebben we er zin in, we kunnen niet wachten. We zijn (vanaf 28 april a.s.) 7 dagen per week geopend. Je bent elke dag welkom van 12.00 tot 18.00 uur voor borrel & lunch. Daarnaast hanteren we een ‘kleine’ dinerkaart met seizoensgerechten.

Het is verstandig om voor borrel, lunch of diner een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch – (026) 495 21 10 – of online. Online reserveren kan tot 4 uur voor het tijdstip waarop je aan tafel wilt. Reserveren aan de deur is ook mogelijk!

Wist je dat wij ook een heerlijk overdekt & verwarmd terras hebben! Dus ook bij niet zo lekker weer, is het bij ons buiten toch heerlijk vertoeven 🍽🥂.

Naast ons terras zijn wij op zaterdag & zondag van 12.00 – 17.00 uur geopend met onze TO GO. Bij onze TO GO kun je terecht voor o.a. gekoelde drankjes, ijsjes, salades & kleine snacks. Onze TO GO heeft ook een klein terrasje met picknicktafels.

Tevens is onze VersMarkt elke dag geopend van 12.00 – 18.00 uur voor een heerlijke verse maaltijd thuis. De VersMarkt is in de serre van De Ruif!

Sfeerimpressie