1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlRestaurant De Deel

Een 360 graden beeld van ons restaurant!
Neem eens een kijkje op onze google maps en bekijk deze leuke panoramaview van De Deel. We laten u graag even bij ons binnenkijken,
een kijkje in de keuken!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Restaurant De Deel is van oorsprong een oude boerderij, maar is nu een prachtige locatie gelegen midden in de natuur. Daarnaast is het bij mooi weer mogelijk gebruik te maken van het prachtige terras.

Gastvrij, gezellig en vooral lekker eten, met deze kenmerken omschrijven we graag De Deel. Voor €22,50 kunt u zelf uw 3-gangen keuzemenu samenstellen. U kunt een keuze maken uit diverse spiesen, vlees -of visgerechten. Het voorgerecht stelt u zelf samen uit het saladebuffet. De prijs van het 3-gangen keuzemenu is inclusief het saladebuffet, een brochette en een dessert.

Naast het restaurant biedt onze boerderij diverse mogelijkheden om uw gasten te ontvangen. Met veel plezier organiseren wij uw diner, high-tea, receptie, buffetavond, feestavond, lunch of brunch, maar dan wel op de manier zoals u dat graag wenst. Ook adviseren wij u desgewenst bij uw keuze van muziek, entertainment of aankleding van de ruimte. Het kan allemaal bij Boerderij Midden Heuven.

Trouwen op de Veluwe?
Vier dé dag bij Boerderij Midden Heuven en het wordt een dag om nooit te vergeten! Bij Boerderij Midden Heuven kunt u uw huwelijksdiner en huwelijksfeest organiseren, maar ook de officiële huwelijksvoltrekking kan sinds kort bij ons plaatsvinden. U kunt op elk gewenst tijdstip bij ons trouwen, de keuze is aan u! Lees hier meer over Trouwen op de Veluwe.

Gratis WiFi
U kunt bij ons gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk. Ideaal om even uw e-mail te bekijken, actief te zijn op social media of even op Internet rond te kijken.


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld