Zakelijk

Even weg van de zaak. In een andere omgeving vergaderen, een zakelijke lunch met collega’s of relaties, een mooi diner om een deal te vieren. Restaurant De Ruif is de perfecte locatie voor een inspirerende en geïnspireerde bijeenkomst.

Restaurant De Ruif biedt alle faciliteiten en ruimte voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Op een prachtige plek midden in de natuur, perfect bereikbaar – 5 minuten van de snelweg – met volop parkeergelegenheid. Handen vrij, focus op de zaken die ertoe doen. Geen zorgen over koffie, thee, lunch, diner, hapjes en drankjes. De Ruif regelt alles perfect.

Voor grotere groepen vanaf 10 personen hebben wij speciale menusuggesties. Neem hier alvast een kijkje voor de arrangementen om samen met je gasten te genieten van lunch en diner.

Boerderij De Deel heeft nog meer mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. We hebben de ruimte en faciliteiten voor gezelschappen tot 400 gasten. En we hebben de arrangementen die passen bij elke gelegenheid.

We gaan graag met je om tafel om een arrangement op maat samen te stellen. Boerderij De Deel is de perfecte locatie – midden in de natuur, perfect bereikbaar – voor elke zakelijke bijeenkomst. Van bestuursvergadering, heisessie, personeelsfeest tot en met relatie-event en congres.

Ook ideaal voor zakelijk evenement, receptie, boardmeeting en conferentie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak. Stuur een e-mail of kom langs bij ons.

Officiële trouwlocatie

Restaurant De Ruif en Boerderij De Deel zijn ook een officiële trouwlocatie. Dus niet alleen voor huwelijksdiner en huwelijksfeest, maar ook voor de huwelijksvoltrekking is dit de perfecte plek voor je trouwdag. Informeer naar de mogelijkheden.

De Deel

Ervaringen van onze gasten

  • Heerlijke lunch hier gegeten bestaande uit salade geitenkaas en salade caesar. Frisse goede salade, snelle service ondanks dat het mooie en gezellige terras vol zat (zomerdag deze dag) en professionele en zeer vriendelijke bediening (vooral de gastvrouw – chapeau !).In eerste instantie werd een verkeerde salade gebracht maar werd gelijk gecorrigeerd met een glimlach, top service en eten. Prijs kwaliteit verhouding normaal en prima. Rekening 42 euro inc 4 glazen Chardonay. Aanrader!

    fam. Wiesbrock

  • De Ruif is pure nostalgie. 40 jaar geleden kwam je er al voor je plezier en dat doe je nog steeds. In een mooie omgeving, pal naast de manege waar het ooit uit onstondt. Het restaurant is veel groter en daardoor wat onpersoonlijker geworden. De kaart is op het niveau van een eetcafe. Het eten dat je krijgt is voor de prijs, die je ervoor betaalt, alleszins redelijk. Het stoofpotje met rundvlees is lekker. De vis in de saus, zeker de tonijn, is erg droog. De frietjes zijn lekker en het verdere garnituur stelt weinig voor. De huiswijn is OK en de bediening is allervriendelijkst. Ofwel wanneer we weer eens in de buurt zijn, zullen we de verleiding weer niet kunnen weerstaan om er langs te gaan.

    fam. Janssen

Uitbundig of besloten?

Een verjaardag, bruiloft, feest? Of een ontspannen zakelijke bijeenkomst op een van de mooiste plekken van Nederland? Boerderij De Deel heeft alles om je bijeenkomst gedenkwaardig te maken.

De Deel
Sfeerimpressie