1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nl



Diner

Onze keuken is voor de dinerkaart geopend op dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 14.00 uur en van 17.00 - 21.00 uur. Op zondag is de dinerkaart de gehele dag van 12.00 tot 21.00 beschikbaar. Hieronder ziet u een overzicht van onze dinerkaart.

_____________________________________________
DE RUIF 3-GANGEN KEUZEMENU | 29,50  
   
Voorgerecht  
• Tomatensoep  
• Serranoham met meloen  
• Caprese De Ruif  
   
Hoofdgerecht  
• Duitse Biefstuk  
• Gebakken Varkenshaas  
• Zalmfilet uit de oven  
   
Dessert  
• Orange Split - De Ruif  
• Sorbet Tropic  
• Mini Panna Cotta met frambozensaus,
  naar keuze: koffie, cappuccino of thee
 
_____________________________________________
   
Soepen  
Tomatensoep | 5,50  
Franse Uiensoep gegratineerd met boerenkaas | 6,50
 
   
Koude Voorgerechten  
Caprese De Ruif | 9,50  
Serranoham met meloen | 10,50
 
Rundercarpaccio | 11,50
 
Noorse Zalmtartaar | 12,50
 
Garnalencocktail | 14,50
   
Warme Voorgerechten  
Wijngaardslakken in kruidenboter | 10,50
Gepelde scampi´s uit de oven | 11,50
   
Visspecialiteiten  
Gebakken Scampi’s | 21,50
Zalm uit de oven | 22,00  
   
Vleesspecialiteiten van de Grill
 
Tournedos Kruidenboter | 23,50  
Tournedos Peperroomsaus | 24,00  
Tournedos ‘Café de Paris’ | 24,50  
‘The Butchers Secret’ (300 gram) | 27,50
   
Vleesspecialiteiten
Gebakken varkenshaas | 19,50  
Duitse Biefstuk | 20,50  
Kalfslever | 21,50  
   
Maaltijdsalades met frites
 
Salade Feta & Dukkah | 19,50  
Salade Biefstuk | 20,50  
Salade Zalm | 21,50  
   
Vegetarische Specialiteiten  
Gevulde Flensjes | 21,50
   
De voorgerechten worden geserveerd met brood, kruidenboter en knoflooksaus. De hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, groenten en een aardappelgerecht.
   
Mini Chef’s Menu 3-gangen keuzemenu | 14,50  

Voorgerecht: Fruitsalade of Ham met Meloen

Hoofdgerecht: Knakworstjes, kipnuggets, bitterballen of hamburger. De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise

Toetje: Kinderijsje
   
Nagerechten  
IJskoffie met slagroom | 6,00
Mini Panna Cotta met frambozensausmet koffie, cappuccino of thee | 6,00
Dame Blanche | 7,00
Bosvruchten Crème Brûlée | 7,00  
Sorbet Tropic | 7,50  
Orange Split De Ruif | 7,50  
Kaasdessert | 8,50  
Kaasdessert + Dessertwijn | 12,50  

 


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.



* verplicht veld