2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nl



Diner

Onze keuken is voor de dinerkaart geopend op dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 14.00 uur en van 17.00 - 21.00 uur. Op zondag is de dinerkaart de gehele dag van 12.00 tot 21.00 beschikbaar. Hieronder ziet u een overzicht van onze dinerkaart.

_____________________________________________
DE RUIF 3-GANGEN KEUZEMENU | 29,50  
   
Voorgerecht  
• Bretonse Soep  
• Garnalencocktail  
• Salade Brie  
   
Hoofdgerecht  
• Wildpeper  
• Zalm uit de oven  
• Kalfsentrecôte van de grill  
   
Dessert  
• Huisgemaakte Tiramisu  
• Coupe Pistache  
• Mini-Dessert - Hazelnoten Parfait met koffie, cappuccino of thee  
_____________________________________________
   
Soepen  
Bretonse Soep | 5,50  
Franse Uiensoep gegratineerd met boerenkaas | 6,50
 
   
Koude Voorgerechten  
Salade Brie | 9,50  
Garnalencocktail | 9,50  
Charcuterie de Veluwe | 10,50  
Gerookte Zalm | 11,00  
Rundercarpaccio | 11,50
   
Warme Voorgerechten  
Salade Pulled Duck | 10,00
Wijngaardslakken in kruidenboter, gegratineerd met Gruyère | 10,50 
Salade Scampi’s | 11,50
   
Visspecialiteiten  
Zalm uit de oven | 21,50
Gebakken kabeljauw | 22,50
   
Vleesspecialiteiten van de Grill
 
Kalfsentrecôte Kruidenboter | 19,50  
Gebakken tamme eend | 21,50  
Kalfslever | 21,50  
‘The Butchers Secret’ | 23,50
Tournedos Peperroomsaus | 24,00
Tournedos ‘Café de Paris’ | 24,50  
   
Wildspecialiteiten
Wildpeper | 21,00  
Duo van Wild | 22,50  
   
Vegetarische Specialiteiten  
Marokkaanse Schotel | 21,50
   
De voorgerechten worden geserveerd met brood, kruidenboter en knoflooksaus. De hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, groenten en een aardappelgerecht.
   
Mini Chef’s Menu 3-gangen keuzemenu | 14,50  

Voorgerecht: Fruitsalade of Ham met Meloen

Hoofdgerecht: Knakworstjes, kipnuggets, bitterballen of hamburger. De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise

Toetje: Kinderijsje
   
Nagerechten  
Mini-Dessert - Hazelnoten Parfait met koffie, cappuccino of thee | 6,00
IJskoffie met slagroom | 6,50
Dame Blanche, roomijs met warme chocoladesaus en slagroom | 6,50
Coupe Pistache | 7,00  
Huisgemaakte Tiramisu | 7,00  
Crème Brûlée met Zeeuws boterbabbelaarijs | 7,50  
Roomijs met warme kersen en slagroom | 7,50  
Kaasdessert | 8,00  
Kaasdessert + Dessertwijn | 12,50  

 


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.



* verplicht veld