1 - Grill BBQ Festival bij Restaurant De Deel
2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlEen breed scala aan mogelijkheden

Vanzelfsprekend passen wij onze arrangementen graag aan uw persoonlijke wensen aan. Zoals gezegd staan gemoedelijkheid en service hoog in ons vaandel. Wij nodigen u in ieder geval uit voor een kopje koffie, zodat u kennis kunt maken met ons bedrijf. 

Met veel plezier organiseren wij uw diner, high-tea, receptie, buffetavond, feestavond, lunch of brunch, maar dan wel op de manier zoals u dat graag wenst. Ook adviseren wij u desgewenst bij uw keuze van muziek, entertainment of aankleding van de ruimte. Onderstaand worden een paar voorbeelden gegeven van mogelijke evenementen en partijen.


Bruiloft op De Deel
De Deel geeft u de mogelijkheid uw complete trouwerij te organiseren. In de sfeervolle boerderij kunt u familie en gasten ontvangen, de bruidstaart aansnijden en dineren. Aansluitend kan een bruisend feest de avond in stijl afsluiten. Lees hier meer over Trouwen op de Veluwe.


Jubilea op De Deel
De jubilaris(sen) en directie van uw bedrijf hebben als locatie De Deel gekozen waar het hen aan niets hoeft te ontbreken. Op De Deel kunnen ook de toespraken, de receptie en eventueel het bedrijfsfeest gehouden worden.


Diners en buffetten op De Deel
De keuken van De Deel staat garant voor smaakvolle en authentieke gerechten. Gerechten worden op een smaakvolle manier gecombineerd en gepresenteerd en vormen de ingrediënten voor uw feestelijk buffet.
Kijk hier voor de diverse menusuggesties!


Grillen op De Deel
Het grillbuffet staat bekend om haar veelzijdige assortiment en bovendien de voortreffelijke smaak.


Unieke Binnenplaats
De Deel biedt u de unieke mogelijkheid het diner zowel binnen als buiten te gebruiken. De binnenplaats sluit namelijk aan bij de ruimte van De Deel. Een ingenieuze dakconstructie maakt het mogelijk, het dak te sluiten en te openen. Regenachtige zomerdagen kunnen nu geen belemmering meer vormen voor het goede verloop van uw festiviteit.


Voor meer informatie kunt u bellen met (026) 4952655 of vul het contactformulier in op deze site.


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld