2 - 3-gangen Menu De Deel
3 - Trouwen Boerderij Midden Heuven
3 - Zakelijk & Vergaderen
slideshow
Vraag naar de diverse mogelijkheden voor partijen en events!

Restaurant De Ruif
Tel (026) 495 21 10
info@restaurantderuif.nl

Restaurant De Deel
Tel (026) 495 26 55
info@restaurantdedeel.nlNieuwjaarsborrel & Diner

Organiseer jij dit jaar een nieuwjaarsborrel en/of diner voor jullie bedrijf? Leuk! Bij Restaurant De Ruif & De Deel bruisen we van de ideeën om jullie borrel en/of diner een unieke invulling te geven en staan te popelen om dit evenement van A tot Z voor jullie te organiseren.
 
Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar! Een nieuwjaarsborrel of diner organiseren staat garant voor een succesvolle start van het komende jaar. Uiteraard mag de champagne niet ontbreken, tijd voor gelukwensen en alles wat een knallende start van het jaar nodig heeft!
 
Restaurant De Ruif & De Deel zijn sfeervolle locaties, aan de voet van de Posbank, waar jij met jouw relaties, collega’s of medewerkers kunt proosten op een goed en succesvol 2018. Wij bieden de perfecte locatie voor grote en kleine groepen.Wel eens gedacht aan een walking dinner? Rondlopend, staand of zittend, onder het genot van een hapje en een drankje kun je  gezellig bijpraten in een leuke ambiance. In een gezellige en ongedwongen sfeer worden diverse kleine gerechtjes klaargemaakt en uitgeserveerd. Of wat dacht je van een Winter BBQ op onze sfeervolle binnenplaats? Voor iedere gelegenheid kunnen wij samen met jou een setting op maat maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, bel (026) 495 21 10 of stuur een mail naar info@restaurantdedeel.nl. Wij kunnen je adviseren en ontvangen je graag op onze locatie voor een rondleiding. Klik hier alvast voor inspiratie!


Diverse mogelijkheden voor Partijen & Events!

Digitale nieuwsbrief

Wilt u graag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op 'abonneer'.* verplicht veld