Bekijk hier >>> KERSTMENU DE RUIF
Heb jij al iets leuks gepland met de Kerstdagen? Bij Restaurant De Ruif vieren wij elk jaar feestelijk de Kerst! Kom gezellig langs met familie of vrienden en geniet van onze speciale ‘kerst’ menukaart op eerste en tweede Kerstdag. Je kunt op 25 & 26 december voor diverse tijdstippen voor lunch & diner reserveren, kijk snel wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk hier >>> KERSTMENU DE DEEL
Kerst draait om samen zijn. Met elkaar aan tafel, gezellig en goed eten en drinken, in een mooie en sfeervolle omgeving. Boerderij De Deel is tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een sfeervol kerstrestaurant waar jij onbeperkt kan genieten van diverse smakelijke gerechten van de buffettafel. Je kunt op 25 & 26 december voor diverse tijdstippen voor lunch & diner reserveren, kijk snel wat de mogelijkheden zijn.

eindejaarsborrel of diner ...

Organiseer jij dit jaar een eindejaarsborrel en/of diner voor jullie bedrijf? Leuk! Bij De Ruif & De Deel bruisen we van de ideeën om jullie borrel en/of diner een unieke invulling te geven en staan te popelen om dit evenement van A tot Z voor jullie te organiseren.

Wel eens gedacht aan een walking dinner? Of wat dacht je van een Winter BBQ op onze sfeervolle binnenplaats? Voor iedere gelegenheid kunnen wij samen met jou een setting op maat maken.

inspiratie

Ervaringen van onze gasten

  • Heerlijke lunch hier gegeten bestaande uit salade geitenkaas en salade caesar. Frisse goede salade, snelle service ondanks dat het mooie en gezellige terras vol zat (zomerdag deze dag) en professionele en zeer vriendelijke bediening (vooral de gastvrouw – chapeau !).In eerste instantie werd een verkeerde salade gebracht maar werd gelijk gecorrigeerd met een glimlach, top service en eten. Prijs kwaliteit verhouding normaal en prima. Rekening 42 euro inc 4 glazen Chardonay. Aanrader!

    fam. Wiesbrock

  • De Ruif is pure nostalgie. 40 jaar geleden kwam je er al voor je plezier en dat doe je nog steeds. In een mooie omgeving, pal naast de manege waar het ooit uit onstondt. Het restaurant is veel groter en daardoor wat onpersoonlijker geworden. De kaart is op het niveau van een eetcafe. Het eten dat je krijgt is voor de prijs, die je ervoor betaalt, alleszins redelijk. Het stoofpotje met rundvlees is lekker. De vis in de saus, zeker de tonijn, is erg droog. De frietjes zijn lekker en het verdere garnituur stelt weinig voor. De huiswijn is OK en de bediening is allervriendelijkst. Ofwel wanneer we weer eens in de buurt zijn, zullen we de verleiding weer niet kunnen weerstaan om er langs te gaan.

    fam. Janssen

Direct reserveren

Reserveer nu voor lunch, diner en borrel. We heten jou en je gasten van harte welkom in ons sfeervolle restaurant op een van de mooiste plekken van Nederland!

Reserveren
Sfeerimpressie